Kyar Zan Sichat
Meatball Ingredient: Ground Pork Diced shrimp Garlic Tapioca Starch Egg White Sweet Soy Sauce Chicken Powder Kyar Zan Sichat’s Sauce Ingredient (1 serving): 1 tbps garlic oil 1 tbps sesame oil 1/2 tbps sugar 2 tbps soy sauce 1 tbps sweet soy sauce 1 tbps chicken powder Cooking Instruction: Marinate the meatball for 30 mins. Soak vermicelli in water until it is soften. Prepare Kyar Zan Sichat’s sauce. In boiling water, add the meatballs until they are cook. Optional: Blanch any vegetable. Add vermicelli into the pot. Once it cooked to the consistency you like, drain all water out of vermicelli completely. Mix vermicelli and meatballs with the Kyar Zan Sichat’s sauce Garnish your plate with fried garlic and veggies, and enjoy your Kyar Zan Sichat! အသားလုံးပါဝင်ပစ္စည်း- ဝက်သား ပုစွန်ကို အတုံးလေးတွေတုံးထားပါ။ ကြက်သွန်ဖြူ Tapioca Starch ကြက်ဥအဖြူ ပဲငံပြာရည်ချို ကြက်သားမှုန့် Kyar Zan Sichat's Sauce Ingredient (1 စားသုံးခြင်း) ကြက်သွန်ဖြူဆီချက် 1 ဇွန်း နှမ်းဆီ 1 ဇွန်း သကြား ၁/၂ ဇွန်း ပ